Information

Torpet Grantorp är en underbar vilsam plats för vänner, släktingar, familjer eller par. För hundägare är det ett rent paradis! Det är däremot ingen partycentral! Vi hyr inte ut til studenter på semester eller ungdomar under 25 år ifall de inte åtföljs av en vuxen eller förälder. Vi hyr ut torpet till 4 personer eller färre.

​Du behöver vara 25 år eller äldre för att hyra vårt torp.

Det är ett absolut rökförbud inuti torpet och på altanerna. Om du är rökare, var vänlig och rök utanför huset, och inga fimpar på marken tack.
Gäster måste vara skötsamma och vara respektfulla då det här är vårt älskade torp, och vi har trevliga grannar som vi är måna om inte ska bli störda. Vi vill att gästerna känner till att man bör dämpa tonen mellan 22 och 07. Torpet är avskilt beläget men det finns grannar, även om de inte är väldigt nära. Skällande hundar är dock inget problem!

HUSDJUR

Hundar är tillåtna, varmt välkomna och kommer att trivas här. Ingen ytterligare kostnad tillkommer för att du har djur. Vi vill dock att du är ansvarsfull och plockar upp hundbajs ifall hunden bajsar i trädgården för att hålla de gemensamma ytorna rena och trevliga för kommande gäster. Utanför trädgården är det inget krav på att plocka upp. Rumsrena katter är tillåtna på torpet. Det finns bara en smal grusväg utanför huset och det är väldigt lite trafik. Huset ligger 4 km rakt in i skogen och vi är sista huset på vägen, men vägen fortsätter förbi vårt hus och det kommer fler hus om ca 4 km. Det innebär att det inte är mycket bilar, och det är en trygg miljö för en katt. Om du har mindre djur som kaniner eller höns finns det en stor inhägnad hönsgård du kan använda om du vill.

 

BOKNINGSVILLKOR

En icke återbetalningsbar deposition på 1000 SEK behövs för att säkra dina datum. Ett foto av ditt körkort eller idkort behövs. Du behöver även signera och returnera bokningskontraktet.

BETALNING

Din betalning är klar och komplett med ett undertecknat hyresavtal, kopia av ditt körkort eller annan identifikation, och det behöver mottagas senast 30 dagar innan din bokade vistelse. Du kan betala genom Swish, banköverföring eller PayPal.

NYCKLAR
När det signerade hyresavtalet och din fulla betalning är oss tillhanda skickar vi dig adress, karta och gpskoordinater senast 14 dagar innan din vistelse. Ibland kommer du få instruktioner vart du hur du får tillgång tillnyckeln, iland kommer någon finnas på plats för att släppa in dig. Det beror på datum och tid. Vi kommer låta dig få besked om detta i god tid innan.

DEPOSITION

Depositionen är inte återbetalningsbar ifall du ger oss återbud, inte dyker upp, inte returnerar det begärda hyreskontraktet eller slutbetalar din vistelse senast 30 dagar innan din bokade vistelse.  Depositionen finns kvar vid din reservation och dras av från den totala summan.

Fyrverkerier av någon sort är inte tillåtna på egendomen.
Åverkan på träd, buskar eller blommor är förbjudet. Vi har vilda hundar själva som har gjort allt som kan göras på den här marken, men vissa ytor är vi rädda om.
Torpet ska lämnas i samma skick som vid er ankomst.

The deposit will hold your reservation and will be applied to your balance.  A seperate check is needed and will be held as damage deposit during your stay.  Upon an acceptable damage inspection It is refundable within a ten days of your departure.

UTCHECKNINGSPROCEDUR

För att hjälpa och guida dig genom utcheckningen finns även den här informationen tillgänglig inne på torpet.
* Utcheckningstid är 11.00, om ingen annan tid bestäms.
* Var vänlig att stäng alla fönster
*Säkerställ att det inte är någon glöd eller eld i bergslagskaminen
* Rengör gasolgrillen om den är använd
*Släck alla lampor och stäng av elementen
*Lämna lakanen på sängen och de smutsiga handdukarna i badrummet så vi kan tvätta dem
*Var vänlig lämna alla sopor i soptunnan som står strax utanför huset vid vägen
* Lås ytterdörren och stäng igen altandörren ifrån insidan
* Lämna nyckeln på anvisad plats
* Om hundsäng är använd, se till att den är fräsch för nästa hund

Du är välkommen att använda alla husgeråd, men diska efter dig