Särskilt för djurägare

Vi välkomnar särskilt djurägare till torpet. Det finns väldigt mycket att göra här för en hundägare som tycker om friluftsliv och naturen. För en stadshund kan det vara oändligt skönt att slippa med stadens ljud och rörelse, och många katter tycker om att utforska närmiljön på egen tass i en trygg miljö. Tomten är på 2 hektar varav ca 6000m2 är helt inhägnad och man har direkt tillgång till skogen. Huset har bara grannar åt ett håll. Åt alla andra håll är det bara skog, vandringsleder, sjöar, tjärnar och kalhyggen. Man är ändå inom civilisationens räckhåll, men behöver inte möta en enda människa om man inte vill det själv. Varannan vecka kommer Glassbilen och den kan stanna precis utanför torpet om man ringer chauffören!
Som hundägare finns det en hel del utrustning på torpet som vi låter gästerna använda. Läs mer om det här

Beroende av vad man är intresserad av kommer vi att utforma hemsidan som en guide till det man vill göra med vägbeskrivning, adresser och telefonnummer till det man behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *