Välkommen till vår nya hemsida för torpet!

Välkommen till vår nya hemsida för Grantorp. Vi kommer att hyra ut vårt torp veckovis sommaren 2018. Ifrån vecka 22-39 är man välkommen att boka en semestervecka i paradiset. Vi har valt att skapa en hemsida med lite mer utförlig information med mycket bilder ifrån vårt torp. Innan vi köpte torpet för 12 år sedan hade vi själva svårt att hitta ett semesterboende som var hundtillåtet. Som hundägare vill man även att ledigheten ska vara bra för hunden med. Då jag har grundat och varit ordförande för en riksomfattande djurskyddsförening under 18 år vet jag hur en hund vill ha det. Våra egna hundar Doris och Neo älskar torpet och de vidsträckta ytorna de har att röra sig på där. Slippa koppel, slippa hundmöten, och bar ha lugn och ro med mycket utevistelse. Våra möbler är även hundtillåtna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *